top of page

DE CONTEST IS GESLOTEN, ER WORDT VOOR 30/1 CONTACT OPGENOMEN MET DE DEELNEMERS.

Bedroom producers / ervaren beat kunstenaars / muzikanten / songwriters opgelet:

Remix Cherries en win een officiële release + te gekke prijzen t.w.v. >€1000,-

In samenwerking met Music Matters & Cult.Beats (Cult.North) nodigt May Evans producers uit zich te wagen aan een remix van haar track Cherries. Na een succesvolle release van haar Bitterzoet Afro remix (airtime op o.a. FunX & Sublime), kijkt May uit naar nog meer muzikale invalshoeken. Kleur dus vooral buiten de huidige RnB lijnen en laat je creativiteit zien in andere genres!

 

Win o.a. een MIDI keyboard, +2500 Splice credits,10 studio uren & maand lang 1-op-1 coaching bij Impact studio's en een officiële release.

Maak jij de nieuwe May Evans remix?! Check hieronder de prijzen en voorwaardes, download de stems en wie weet pak jij een officiële release en dope prijzen! 

Stuur het op vóór 17 januari 2023

naar remixcherries@gmail.com

Prijzenpakket

 • Samson MIDI Keyboard t.w.v. €150,-

 • Eén maand lang 1-op-1 coaching door Impact studio's

 • Rittenkaart van 10 studio uren bij Impact studio's t.w.v. €200,-

 • Splice account met +2500 credits t.w.v. €250,-

 • Professionele mastering op ingeleverde track

 • Officiële release op alle muzikale streaming platformen, incl. artwork

* Door deel te nemen aan deze wedstrijd aanvaardt de deelnemer volledig dit wedstrijdreglement en alle beslissingen die in verband met de wedstrijd genomen worden. Vragen of opmerkingen? Contact remixcherries@gmail.com

Werkwijze

 1. Download hier de vocalen: dropbox link 

 2. Maak JOUW versie in jouw genre

 3. Stuur je remix op vóór 17 januari 1pm via een download link naar: remixcherries@gmail.com

 4. Deel een stukje op je socials en tag @mayevansmusic @cult.beats & @musicmatters 

 • Min. 2 minuten en max. 5 minuten speellengte

 • Benader de best mogelijke kwaliteit mix, neem hier de tijd voor

Voorwaardes

 1. Als artiest en als platforms staan May Evans, Cult.beats en Music Matters voor professionaliteit. Enkel inzendingen met goede opnamekwaliteit komen in aanmerking voor de wedstrijd.

 2. De ingezonden remix mag op geen enkele wijze geheel of fragmentarisch gebruik bevatten van werken of opnames (bijv. via sound-sampling) van derden - tenzij legaal aangekocht. De deelnemer vrijwaart May Evans voor elke aanspraak van derden terzake.

 3. Marije van Sonsbeek (auteur/componist) geeft de toestemming om het nummer te bewerken. Hiervoor is geen vergoeding verschuldigd. Er worden geen auteursrechten overgedragen. 

 4. May Evans geeft als producent en eigenaar van de masteropname (opname en stems die vrijgegeven zijn) ook de toestemming om de opname te bewerken. Hiervoor is geen vergoeding verschuldigd. May Evans blijft ook eigenaar van de opname en stems. Het is strikt verboden om deze te gebruiken voor andere doeleinden dan deze wedstrijd. 

 5. May Evans, Music Matters, Cult.beats en Cult.north hebben het recht om een compilatie te maken en deze publiek te maken zonder commercieel oogmerk. Indien je dit niet wenst, kan je dat wel aangeven door te mailen naar remixcherries@gmail.com.

 6. May Evans zal eveneens eigenaar worden van de winnende remix en dit exclusief voor heel de wereld en de volledige beschermingsduur. Hiervoor wordt na het winnen van de wedstrijd een apart contract voor opgemaakt en ondertekend. De winnende artiest verbindt zich ertoe om zich hiertoe beschikbaar te stellen en constructief mee te werken om de release zo vlot mogelijk te laten verlopen.

 7. Deelnemers gaan er door hun deelname mee akkoord dat indien ze een prijs winnen, zij eventueel met foto, naam en woonplaats kunnen verschijnen op de website en andere onlinekanalen (zoals YouTube, Facebook, Instagram) van May Evans, Music Matters, Cult.beats en Cult.north alsook in de geschreven pers, alsook eventueel gefilmd kunnen worden voor een reportage over de wedstrijd. De winnaar zal zich ook zijn beste inspanningen leveren om hieraan mee te werken. Het zelf aanleveren van foto's, filmpjes, content, context en artiestennamen is altijd mogelijk en wordt zelfs aangemoedigd.

 8. De uitslag van een wedstrijd is bindend en onherroepelijk. Hij kan niet worden aangevochten. Over de uitslag en het verloop van een wedstrijd kan wel worden gecorrespondeerd (per e-mail) via remixcherries@gmail.com.

bottom of page